رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری شهرکرد گفت: مردم درختانی که مورد هجوم شتهها قرار گرفته را به سامانه ۱۳۷ شهرداری اطلاع دهند تا اکیپهای این سازمان برای مقابله با آن در محل حاضر شوند.
سنگتراشی میراثی گرانبها در هفشجان است، این هنر از گذشته دور به واسطه وجود کوه بزلَر مورد توجه قرار گرفته و تا به امروز در بین هنرمندان هفشجانی رواج یافته است.
معاون ادارهکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: بخشهایی از محور شهرکرد به بروجن محدوده شهرهای سفیددشت و فرادنبه که مشکلات اجتماعی وجود نداشت آماده آسفالتریزی است.
دادستان شهرستان بروجن گفت: برخی علل موجود در تاخیر تکمیل پروژه شهرکرد به بروجن وجود برخی معارضات قانونی بوده که با مذاکراتی که با مالکان شهرهای سفیددشت و فرادنبه انجام گرفت این مشکلات حل شد.